ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Αρτέμιδα: «Οι πυροβολισμοί κράτησαν πολλή ώρα – Τρομοκρατηθήκαμε» λένε οι κάτοικοι

«Οι ριπές φάνηκε σαν να προέρχονταν από αυτόματο»

Έγκλημα στην Αρτέμιδα: «Οι πυροβολισμοί κράτησαν πολλή ώρα – Τρομοκρατηθήκαμε» λένε οι κάτοικοι

Πανικό σε ολόκληρη την Αρτέμιδα, προκάλεσε η σφαγή που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή, όπου άγνωστοι «γάζωσαν» έξι άτομα. 

Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε: «τους ακούσαμε τους πυροβολισμούς». «Δεν πήγαμε κατευθείαν εκεί γιατί εντάξει, πιθανώς τρομοκρατηθήκαμε», εξήγησε, προσθέτοντας ότι με βάση τις ριπές φάνηκε σαν να ήταν αυτόματο.

«Ήταν πολύ γρήγορο», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήταν αδύνατον να μετρήσει πόσες σφαίρες έπεσαν.

«Οι πυροβολισμοί κράτησαν για πολλή ώρα, δεν ξέρω πώς και ήταν πολύ γρήγορο. Και πρέπει να ήταν και από τις δύο πλευρές η ανταλλαγή πυροβολισμών. Προφανώς τρομοκρατηθήκαμε, δεν τολμήσαμε να πλησιάσουμε στο σημείο από την αρχή», είπε.

Ο κάτοικος πήγε στο σημείο όταν ενημερώθηκε τι έγινε από τις ειδήσεις και είδε ότι υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση με περιπολικά και ασθενοφόρα.

«Γάμος γίνεται; Βάφτιση;»

Τον ήχο από τους πυροβολισμούς άκουσε και άλλος κάτοικος, που μένει στον δίπλα δρόμο και κατάλαβε από την αρχή ότι ο ήχος προέρχεται από όπλα.

«Ήμουν στον υπολογιστή και ακούω και λέω “γάμος γίνεται; βάφτιση γίνεται;” γιατί κατάλαβα ότι είναι όπλα αυτά. Τελικά είχα κατά σύμπτωση την τηλεόραση ανοιχτή και λέει πυροβολισμοί στην Αρτέμιδα, νεκροί και μένω παρακάτω εγώ. Και ήρθα να δω τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κάτοικος εξήγησε ότι λόγω της Δευτέρας, κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσαν οι πυροβολισμοί να προέρχονται από εκδήλωση. «Κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ανησύχησα γιατί είναι η γειτονιά μας, γιατί ανησύχησα μήπως συνέβη κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», είπε, εξηγώντας ότι πήρε κατευθείαν το μηχανάκι και έσπευσε στο σημείο, όπου είδα τα θύματα να τα έχουν σκεπάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.