ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Καλαμαριά – Φίλος 38χρονου: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει»

«Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται - Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει»

Έγκλημα στην Καλαμαριά – Φίλος 38χρονου: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει»

Φίλος του 38χρονου αστυνομικού που το πρωί της Δευτέρας σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι της γυναίκας στην Καλαμαριά αποκάλυψε πως ο άνδρας «έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει».

Παράλληλα, ανέφερε πως «την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

Σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι ο διαζύγιο είχε βγει μόλις λίγο καιρό πριν την παρακαλούσε να ξαναπαντρευτούν, η ίδια όμως αρνούνταν.

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο 38χρονος δεν είχε ούτε υπηρεσιακό όπλο, καθώς του είχε αφαιρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.