ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το παιδί του και μετά την 31χρονη – Τους έριξε πισώπλατα

Δύο φορές επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 56χρονος κτηνοτρόφος

Έγκλημα στην Καβάλα:  Σκότωσε πρώτα το παιδί του και μετά την 31χρονη – Τους έριξε πισώπλατα

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις σορούς της 31χρονης γυναίκας και του 11 μηνών βρέφους στην Λεκάνη της Καβάλας και από τα οποία προκύπτει ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα το παιδί του και μετά την σύζυγό του.

Η πράξη αυτή δείχνει πως ο δράστης ήθελε η μητέρα να δει νεκρό το παιδί της. Δεν χωράει ανθρώπου νους το κακό που διαπράχτηκε από έναν πατέρα.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής, προέκυψε ότι ο 56χρονος δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, με την χαριστική βολή να είναι αυτή που έριξε με την μονόκαννη καραμπίνα στο κεφάλι του και συγκεκριμένα στο στόμα.

Όπως ανέφερε, ο έμπειρος ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο δράστης της διπλής δολοφονίας πυροβόλησε την μητέρα και το βρέφος πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Πρώτα πυροβόλησε το παιδί στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα με τα σκάγια να μπαίνουν από δεξιά και να βγαίνουν από την αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης, κάτω από την περιοχή του ήπαρ. Στη σωρό του παιδιού εντοπίστηκαν μικρά σκάγια από αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν πουλιά.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και συγκλονίζει, είναι ότι ο 56χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας, αφού σκότωσε το 11 μηνών μωράκι μπροστά στα μάτια της μητέρας του, είχε την ψυχραιμία να αλλάξει φυσίγγια στην μονόκαννη καραμπίνα και να τοποθετήσει σκάγια για αγριογούρουνα.

Μόλις τοποθέτησε το φυσίγγιο, όπλισε και πυροβόλησε την 31χρονη στην πλάτη, με αποτέλεσμα να υποστεί ρίξει εσωτερικών οργάνων, όπως καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Η γυναίκα έπεσε νεκρή δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέφους της και ο δικός της θάνατος ήταν, επίσης, ακαριαίος.

Δύο φορές επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Όπως προέκυψε από την Ιατροδικαστική εξέταση που έγινε από τον κ. Κιφνίδη, ο δράστης της φριχτής διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, καθώς την πρώτη φέρεται να του γλίστρησε η μονόκαννη καραμπίνα από τα χέρια όταν την έβαλε στο στήθος του.

Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης είχε δύο πύλες εισόδου και εξόδου από σφαίρες. Η πρώτη ήταν από δεξιά προς αριστερά όταν πυροβόλησε και φέρεται να γλίστρησε το όπλο με αποτέλεσμα τα σκάγια να περάσουν κάτω από το δέρμα και να βγουν αριστερά κάτω από την μασχάλη. Από την πρώτη βολή υπέστη 4-5 κατάγματα πλευρών, ωστόσο δεν ήταν θανατηφόρα αφού δεν είχαν πειραχτεί τα εσωτερικά όργανα.

Ο δράστης στη συνέχεια έβαλε νέα σφαίρα στην μονόκαννη καραμπίνα, όπλισε το όπλο και τοποθέτησε την κάνη στο στόμα του δίνοντας την χαριστική βολή, έχοντας υποστεί κατάγματα και κατακερματισμό εγκεφάλου κλπ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής είναι από τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, προκειμένου να γίνει η κηδεία τους, ενώ ο 56χρονος θα ταφεί σήμερα στην Καβάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.