Έγκλημα στην Τήνο: Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο 90χρονος δράστης

Ο 90χρονος ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής

Έγκλημα στην Τήνο: Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο 90χρονος δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Να υπενθυμιστεί πώς το βράδυ της Τρίτης, ο ηλικιωμένος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, με το σκεπτικό ότι υπάρχει κίνδυνος τέλεσης και νέου εγκλήματος.

Ο 90χρονος ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα.

«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς πάτησα την σκανδάλη», φέρεται να δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.