ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Έγκλημα στο Κιλκίς: Προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας του κτηνοτρόφου

Στις απολογίες του αρνήθηκαν την βασική κατηγορία που τους αποδίδεται

Έγκλημα στο Κιλκίς: Προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας του κτηνοτρόφου

Οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον 54χρονο κτηνοτρόφο στις Μουριές Κιλκίς μετάγονται στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου. 

Στις απολογίες του αρνήθηκαν την βασική κατηγορία που τους αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 54χρονο επειδή εκείνος – κατά τους ισχυρισμούς τους – ενήργησε ασελγείς πράξεις εναντίον του ενός και συγγενικού του προσώπου.

Ο 15χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του για την επίθεση στον κτηνοτρόφο στο Κιλκίς: «Ο 54χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος μου και σε βάρος της αδελφής μου. Μόλις το έμαθε ο πατέρας μου εκείνο το βράδυ, πήγαμε στη κτηνοτροφική μονάδα για να του ζητήσουμε το λόγο».

Ο 16χρονος από την πλευρά του ανέφερε: «Μπήκα στο αμάξι από τη Ροδόπολη Σερρών για να επιστρέψω στο χωριό μου και εκεί αντιλήφθηκα την ένταση που υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας του φίλου μου, μου είπε ότι θα επιστρέψουμε στο χωριό μετά την επίσκεψη μας στον κτηνοτρόφο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν σήμερα ο 38χρονος πατέρας του 15χρονου που διώκεται επίσης για απόπειρα ληστείας, αλλά και ο 54χρονος κτηνοτρόφος, στον οποίο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράνομης οπλοχρησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.