ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκκενώθηκε μετά από επιχείρηση η κατάληψη στο θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Συνελήφθησαν δέκα άτομα

Εκκενώθηκε μετά από επιχείρηση η κατάληψη στο θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Εκκενώθηκε το κτήριο που στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, από τις 24/2 το θέατρο τελούσε υπό κατάληψη από ομάδα εργαζομένων και σπουδαστών στον χώρο του χορού» όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση από το Συντονιστικό κατάληψης Ολύμπια. «Τα αιτήματα της άμεσης τροποποίησης του νομοσχεδίου, της επαγγελματικής αξίας των πτυχίων μας και η ανάγκη ίδρυσης κρατικής στέγης χορού και πανεπιστημιακού τμήματος χορού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αγώνα μας», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους επίσης.

Σήμερα το πρωί μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. το κτήριο επί της οδού Ακαδημίας εκκενώθηκε, ενώ οι Αρχές προσήχθησαν πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες οι οποίοι και συνελήφθησαν στη συνέχεια.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου που στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, μετά από σχετική Εισαγγελική παραγγελία, αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών, η οποία ξεκίνησε νωρίς σήμερα (06-04-2023) το πρωί, για την εκκένωση του κτιρίου που στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο “Μαρία Κάλλας”, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 59 στην Αθήνα.

Από το κτίριο προσήχθησαν -10- άτομα (5 άνδρες και 5 γυναίκες), στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί την προανάκριση, τα οποία και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας Υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι, το κτίριο αποδόθηκε στον υπεύθυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.