ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκκληση από την σύζυγο του ψαροντουφεκά από την Κρήτη που αγνοείται από τον Οκτώβριο

«Έχουν περάσει 35 μέρες, είναι πολύ δύσκολο»

Έκκληση από την σύζυγο του ψαροντουφεκά από την Κρήτη που αγνοείται από τον Οκτώβριο

Συνεχίζει να αγνοείται ο ψαροντουφεκάς από την Κρήτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την 11η Οκτωβρίου, όταν και πήγε για ψάρεμα με έναν φίλο.

«Έχουν περάσει 35 μέρες, είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω τι να πω στα παιδιά, τον ζητούν. Πριν από μία εβδομάδα, τα παιδιά νόμιζαν ότι θα πάμε να τον δούμε. Ό,τι κι αν κάνουμε με τα παιδιά, οποιαδήποτε δραστηριότητα, θυμούνται και ζητούν τον πατέρα τους.

Αν ο Μιχάλης (σ.σ. ο μικρός γιος της οικογένειας, ηλικίας 6 χρονών) θυμηθεί κάτι, βουρκώνει και κλαίει. Ο Γιώργος μου, που είναι 13, έχουμε τα ρούχα του μπαμπά ακόμη στην ντουλάπα για να αισθάνεται τη μυρωδιά του.

Βάσει πρωτοκόλλου, έψαξαν τρεις μέρες, απλώς έδωσαν μία μέρα παραπάνω. Μετά, η επιχείρηση συνεχίσθηκε ιδιωτικά. Μέχρι και προχθές, κάποιοι εθελοντές είχαν κατεβάσει μία κάμερα για να δουν πιο χαμηλά, περίπου στα 80 – 100 μέτρα, αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Πιστεύω ότι τον έχουν πάρει τα ρεύματα κάπου μακριά, ή έχει μπλεχτεί σε κάποια δίχτυα και δεν μπορεί να έρθει στην επιφάνεια», ανέφερε η σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών,  απευθύνοντας έκκληση για συνέχιση των ερευνών, μιλώντας στο STAR.

Το χρονικό
Όλα συνέβησαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, όταν ένας 45χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάει με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Ελυγιάς.

Κάποια στιγμή ο αδελφός του αποφασίζει να βγει από την θάλασσα, καθώς είδε πως «αγρίευε» ο καιρός. Το είπε στον 45χρονο και εκείνος τού ανέφερε ότι θα κάνει μία τελευταία βουτιά και θα βγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ώρες περνούσαν και ο 45χρονος δεν εμφανιζόταν, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ειδοποιήσει τις αρχές, οι οποίες άρχισαν αμέσως μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα έως σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.