ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: «Υπάρχει ατιμωρησία» λένε οι γονείς του 11χρονου που σκοτώθηκε

Οι γονείς θρηνούν το παιδί τους αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παραμένουν στις θέσεις τους

Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: «Υπάρχει ατιμωρησία» λένε οι γονείς του 11χρονου που σκοτώθηκε

Μια έκρηξη που σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο λεβητοστάσιο ενός σχολείου στις Σέρρες έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ένα 11χρονο αγόρι

Η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος, με συνέπεια κομμάτια τοίχου και μία μεταλλική πόρτα να εκσφενδονιστούν και να πέσουν πάνω στο μικρό μαθητή.

Τέσσερις μήνες μετά, οι γονείς θρηνούν το παιδί τους αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παραμένουν στις θέσεις τους καθώς καθυστερεί το πόρισμα αλλά και ο πειθαρχικός έλεγχος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Γκολέμης, αναφέρει «Το δυστύχημα έγινε στις 5 Δεκεμβρίου του 2022 και στις 12 Δεκεμβρίου δίνεται εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση από τον Δήμο Σερρών και το Υπουργείο Παιδείας, οι οποίες έπρεπε να ολοκληρωθούν μέσα σε τρεις μήνες. Το πόρισμα της μίας ένορκης διοικητικής εξέτασης παραδόθηκε στις 2 Απριλίου, δηλαδή με 21 μέρες καθυστέρηση ενώ αυτή του Υπουργείου Παιδείας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη».

Και προσθέτει: «Οι γονείς είναι στενοχωρημένοι, ο πόνος τους μεγαλώνει περισσότερο διότι βλέπουν ότι υπάρχει ατιμωρησία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.