Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Εικόνες από τις ζημιές στην πολυκατοικία

Στο κτίριο μένει ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας

Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Εικόνες από τις ζημιές στην πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πυροσβεστική και στην ΕΛ.ΑΣ λόγω έκρηξης που σημειώθηκε σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. 

Στο κτίριο έχουν σημειωθεί πολλές ζημιές με τις Αρχές εκτός από τις καταθέσεις των ανθρώπων που διαμένουν εκεί, αλλά και στα γειτονικά σπίτια, να αναζητούν και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που πιθανόν να έχουν «πιάσει» τον δράστη, ή τους δράστες.

Η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού (πέντε εκρήξεις κατά κάποιους γείτονες, δύο κατά άλλους) σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία όπου διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συγκεκριμένα ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο.

Από την έκρηξη και τη μικρή πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο. Η φωτιά σβήστηκε πριν φθάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έχει ήδη περισυλλέξει τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου μηχανισμού, τα οποία θα διερευνηθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.