ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 51χρονος κρεοπώλης

Στην εισαγγελέα οδηγείται ένα ακόμα πρόσωπο

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 51χρονος κρεοπώλης

Σε σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ζήτησαν την κράτησή του και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, όπως μεταδίδει το messolonghinews.

Μετά την προσαγωγή του την Τετάρτη (17/1), όπου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ο 51χρονος που αποτελούσε και τον βασικό ύποπτο, φαίνεται πως βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον αγνοούμενο έως ότου χαθούν τα ίχνη του.

«Φως» στην υπόθεση έχει ρίξει, στο μεταξύ τόσο η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που συνδέει τον προσαχθέντα με έναν 36χρονο φίλο του, που προκύπτει πως είναι το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί» της υπόθεσης, όσο και οι κάμερες, που αποκαλύπτουν ότι υπάρχει κενό 50 λεπτών στην πορεία του, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει.

Την πρώτη της δήλωση μετά την σύλληψη του 51χρονου κρεοπώλη έκανε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα επίσημα. Το έμαθα και εγώ από τους δημοσιογράφους είναι ακόμα στην Ασφάλεια και εμείς είμαστε απέξω. Αν όντως ισχύει να μιλήσει, να μας πει που είναι ο Μπάμπης. Είμαστε απέξω και μας ακούει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.