ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε μπαούλο βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που αγνοούνταν (upd)

Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε μπαούλο βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που αγνοούνταν (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 19:41) Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου από την Θεσσαλονίκη, καθώς η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε και η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο.

Ο σύντροφός της 41χρονης προσήχθη μαζί με έναν φίλο του ο οποίος και ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί την έγκυο στη Θεσσαλονίκη, που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο, σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική.

Ο σύντροφός της φέρεται να αρνείται τα πάντα, ενώ σύμφωνα με το thestoday.gr, ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως δεν είχε εμπλοκή στην δολοφονία αλλά «βοήθησε μόνο στην μεταφορά του πτώματος σε δασώδη έκταση στη Χαλκιδική».

Ωστόσο, τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στη διάθεσή της είναι αρκετά για να «δέσουν» την ενοχή του συντρόφου της άτυχης εγκύου, που είχε ένα παιδί και τώρα ήταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης για το δεύτερο.

Ο ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο χωράφι, όπου πέταξαν το πτώμα της γυναίκας, για να εξετάσει τη σορό και να ρίξει φως σε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωράφι, εκεί όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας, μέσα σε κουτί που προσομοιάζει με μπαούλο, υπάρχουν αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, οι αρχές εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος.

Ο χρόνος θανάτου της Γεωργίας τοποθετείται είτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είτε ανήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ήδη οι αρχές είχαν κατασχέσει και έλεγχαν το κινητό του Άκη, ενώ νέα διάσταση για το παρελθόν του συντρόφου της 41χρονης έδωσε η καταγγελία της αδερφής του για ξυλοδαρμό. Οι υποψίες των αστυνομικών φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση να του απαγορεύσουν να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο ίδιος σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει προχώρησε σε καταγγελία για διάρρηξη στο διαμέρισμα που έμενε με την Γεωργία, μετά την έρευνα των Αρχών σε αυτό.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι αστυνομικοί έβαλαν στο μικροσκόπιο τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη στον σύντροφό της και τη μητέρα της λίγο πριν εξαφανιστεί. Αν δηλαδή είχαν σταλεί όντως σταλεί από εκείνη ή το πρόσωπο που εμπλεκόταν στην εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα προς τον σύντροφό της, η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως όμως λένε συγγενείς συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ προσθέτουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.