ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στην Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος για 5 ξυλοδαρμούς ο σύντροφός της

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση της 41χρονης

Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου στην Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος για 5 ξυλοδαρμούς ο σύντροφός της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εξαφάνιση τη 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο σύντροφος της γυναίκας, η οποία είναι έγκυος, στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και συγκεκριμένα για πέντε ξυλοδαρμούς συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα της αδερφής του.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει κατάσχει το κινητό του Άκη, όπως είναι το όνομά του ενώ δεν του επέτρεψε να ταξιδεύσει και στην Αθήνα αεροπορικώς, καθώς πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τις Αρχές.

Οι Αρχές αναζητούν διαγραμμένα μηνύματα στο κινητό του συντρόφου της

Η 41χρονη εξαφανίστηκε την 1η Ιανουαρίου 2024-αμέσως υπήρξε κοινοποίηση της εξαφάνισης της μέσω missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»- και οκτώ μέρες μετά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου πήγαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σε μια προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν βρέθηκε κάποιο ισχυρό και αξιοποιήσιμο στοιχείο.

«Ψάξαμε για αποτυπώματα, για αίμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Αστυνομίας.

Στα χέρια των αξιωματικών της συγκεκριμένης υποδιεύθυνσης είναι και το κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα.

Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές δεν ζήτησαν και δεν πήραν τα κινητά τηλέφωνα άλλων συγγενικών προσώπων της 41χρονης εγκύου όπως για παράδειγμα της μητέρας της στην οποία επίσης φέρεται να έστειλε μήνυμα λίγο πριν την εξαφάνιση της.

«Δεν δίνω σημασία σε όσους λένε πως την σκότωσα»

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που αναζητείται εδώ και οκτώ ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο STAR.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια… να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά και στραφούμε σε αυτούς. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα άφησε αιχμές πως από το ευρύτερο περιβάλλον της Γεωργίας, συγκεκριμένα άτομα, δεν επιθυμούν τον εντοπισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.