ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαφάνιση 6χρονου από την Κηφισιά – Δικηγόρος μητέρας: «Άνδρας με κουκούλα το άρπαξε από το σπίτι»

«Tο παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν»

Εξαφάνιση 6χρονου από την Κηφισιά – Δικηγόρος μητέρας: «Άνδρας με κουκούλα το άρπαξε από το σπίτι»

Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Τρίτης στις αρχές, καθώς απήχθη ένα 6χρονο αγόρι από την Κηφισιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του παιδιού όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν».

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι συνοριακές αρχές «γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό».

Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου «δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα όμως υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Ο δράστης ήταν λίγο πιο παχύς και με ύψος 1,80μ.».

Ερωτηθείς για τον πατέρα του 6χρονου ο δικηγόρος είπε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».

Κατά την άποψή του τέλος για το πού θα πρέπει να κινηθούν οι έρευνες είπε ότι «προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αυτό, αλλά δεν πρέπει να αποκλείονται πιθανότητες για να μην μειώνουμε το φάσμα των ερευνών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.