ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξαφάνιση Θύμιου: «Ας δώσει ένα σήμα ζωής» ζητάει απεγνωσμένα η αδερφή του

«Στενοχωριέται η μάνα του»

Εξαφάνιση Θύμιου: «Ας δώσει ένα σήμα ζωής» ζητάει απεγνωσμένα η αδερφή του

Εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου παραμένει ο Θύμιος Μπουγάς μετά το bullying που δέχτηκε οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες για το σημείο στο οποίο μπορεί να βρίσκετα είναι συγκεχυμένες, καθώς μάρτυρες ανέφεραν πώς τον είδαν πριν τρεις μέρες στην περιοχή του Πειραιά. Οι περιγραφές των μαρτύρων ταίριαζαν με την ενδυμασία και τον σωματότυπο του Ευθύμη, είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης αλλά τώρα, «δυστυχώς ο Θύμιος είναι άφαντος. Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διασταυρωθεί».

Άλλοι, πάλι, είπαν πως τον είδαν στα Χανιά, σενάριο που θα μπορούσε να έχει βάση, καθώς ο Θύμιος έχει αδερφή που ζει στην Κρήτη.

Η αδερφή του, πάντως, απηύθυνε δραματική έκκληση, ζητώντας από τον Θύμιο να εμφανιστεί και να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κοντεύει ένας μήνας και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν μας ακούει να δώσει ένα σήμα ζωής στην αδερφή του και την μάνα του πιο πολύ. Στενοχωριέται η μάνα του», δήλωσε η αδερφή του 39χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.