ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εξαφανίστηκε 55χρονη από την Θεσσαλονίκη (φωτο) 

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι κανονικού βάρους

Εξαφανίστηκε 55χρονη από την Θεσσαλονίκη (φωτο) 

Τα ίχνη της 55χρονης Αγγελικής Καρτάλ έχουν χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου, όπως έγινε γνωστό από την εφαρμογή Silver Alert.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φούτερ μαύρο με κουκούλα και τσέπες, μαύρο τζιν, δετά καφέ μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και πλεκτή μακριά ζακέτα μέχρι τα γόνατα. Φορούσε επίσης βέρα στον δείκτη του ενός χεριού κι έναν ασημένιο σταυρό με μαύρο δερμάτινο κορδόνι στον λαιμό.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της Παρασκευής και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.