ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έξαρση της βίας αλλοδαπών ανηλίκων: Νέο περιστατικό στην πλατεία Αττικής – Γεωργιανοί ξυλοκόπησαν 12χρονο

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η πλατεία έσφυζε από κόσμο

Έξαρση της βίας αλλοδαπών ανηλίκων: Νέο περιστατικό στην πλατεία Αττικής – Γεωργιανοί ξυλοκόπησαν 12χρονο

Δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά βίας από αλλοδαπούς ανήλικους καθώς ακόμα ένα έρχεται να προστεθεί στη θλιβερή λίστα. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αττικής την Παρασκευή στις 19.30, και σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του 12χρονου θύματος, τα μέλη της συμμορίας των  Γεωργιανών, τον πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις ζητώντας του να τους δώσει όσα χρήματα είχε στις τσέπες του.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η πλατεία έσφυζε από κόσμο, κάτι όμως που δεν φάνηκε να πτόησε τους ανήλικους δράστες.

Όταν ο 12χρονος, με προβλήματα δυσλεξίας, απάντησε πως δεν έχει χρήματα πάνω του, τότε εκείνοι με περίσσιο θράσος ζήτησαν να του ψάξουν τις τσέπες.

Ο νεαρός, σάστισε, αιφνιδιάστηκε και τελικά τους άφησε να τον ψάξουν. Όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι πράγματι δεν είχε μαζί του χρήματα παρίσταναν ότι αποχωρούν από το σημείο για να επιστρέψει ένας εξ αυτών δευτερόλεπτα μετά και να φωνάξει από μακριά στους υπόλοιπους: «Αυτός είναι που έβρισε τη μάνα μου».

Τότε τα μέλη της συμμορίας άρχισαν να χτυπάνε τον 12χρονο με μανία στο σώμα και στο πρόσωπο επί 30 δευτερόλεπτα.

Το παράδοξο είναι ότι εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του βρισκόταν στην παιδική χαρά και μάλιστα τη στιγμή του ξυλοδαρμού τον καλούσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πού βρίσκεται διότι είχε χάσει την οπτική επαφή.

Τελικά ο 12χρονος επέστρεψε στον πατέρα του με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης που υπέστη από τους ανήλικους δράστες, οι οποίοι μετά το συμβάν έσπευσαν να εξαφανιστούν από την περιοχή.

Νέο «χτύπημα» με θύμα 12χρονους  στο Μαρούσι 

Μαθητές σχολείου σκορπούν τον τρόμο, καθώς επιδίδονται σε χρήση σωματικής βίας για να κλέψουν αντικείμενα από άλλους συνομιλήκους τους. Νέο «χτύπημα» από τη δράση αυτού του είδους καταγράφηκε στο Μαρούσι, με δύο 12χρονους να βιώνουν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Οι δύο ανήλικοι βρήκαν καταφύγιο στην παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Το περιστατικό σημειώθηκε, την Κυριακή, στις 20:30, την ώρα δηλαδή που η παιδική χαρά ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες δύο ανήλικοι ηλικίας 16 ετών με τσιγάρο στο χέρι και κινητά τηλέφωνα, κοίταζαν με ύποπτο τρόπο την παιδική χαρά αναζητώντας δύο παιδιά μικρότερης ηλικίας, περίπου 12 ετών.

Όπως εξήγησαν, τα δύο θύματα της επίθεσης, στους γονείς που τους πλησίασαν, είχαν πέσει θύματα καταδίωξης από τους 16χρονους, πιθανόν για να τους κλέψουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο πρώτος 16χρονος φορούσε αμάνικη κίτρινη μπλούζα με το σήμα της ομάδας των Λέικερς και άσπρο καπέλο και ο δεύτερος μαύρη μπλούζα. Σύμφωνα με γονέα που τους ακολούθησε ως το skate park του δήμου Αμαρουσιου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παιδική χαρά άκουσε τον έναν από τους δύο να λέει: «Τα κωλόπαιδα μας ξέφυγαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.