ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εξαρθρώθηκε διεθνή εγκληματική οργάνωση: Διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και αναβολικών

Προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα

Εξαρθρώθηκε διεθνή εγκληματική οργάνωση: Διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και αναβολικών

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με τη βοήθεια της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εξάρθρωσε το πρωί της Πέμπτης διεθνή εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε περισσότερα από 22.000 δισκία αναβολικών ουσιών, 21 πακέτα με απαγορευμένα σκευάσματα, πλήθος ναρκωτικών δισκίων και 773 γραμμάρια κάνναβης.

Η εν λόγω οργάνωση είχε δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού με την έρευνα για την εξάρθρωση της να είναι πολύμηνη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα και σε βάρος σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επιβλαβή φάρμακα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, όπλα, ναρκωτικά και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Για τον τερματισμό της δράσης τους πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

περισσότερα από -22.000- δισκία – αμπούλες που περιείχαν αναβολικές και άλλες παράνομες φαρμακευτικές ουσίες, 21 πακέτα με απαγορευμένα σκευάσματα, 773,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήθος ναρκωτικών δισκίων, 2 πιστόλια,
περίστροφο, πιστόλι κρότου-λάμψης, τυφέκιο flobert, 131 φυσίγγια, 2 κάμερες, 6.740 ευρώ, 6 κινητά και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.