ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία – Χειροπέδες σε 8 άτομα

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία – Χειροπέδες σε 8 άτομα

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι συνέλαβαν στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό και στο Νεοχώρι συνολικά οκτώ άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, διακριβώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συγκροτήσει από τις αρχές του 2023 δομημένη ομάδα, με σκοπό την καθημερινή διακίνηση ναρκωτικών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια, στις αποθήκες, σε ελαιώνες, σε δενδροκαλλιέργειες, καθώς και σε αυλάκια αποστράγγισης υδάτων, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων, 144 γραμμάρια ηρωίνης, 195 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 8.365 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.