ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα

Δεν υπάρχει θέμα απέλασης, λένε οι Αρχές

Εξαρθρώθηκε συμμορία  Αλβανών που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, συμμορία αλλοδαπών που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 51 περιπτώσεις κλοπών, στο χρονικό διάστημα από 7 Απριλίου 2021 μέχρι 18 Νοεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ως μέλη της συμμορίας, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατείχαν 40,48 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ μέλη της συμμορίας, εκ των οποίων οι δύο είναι φυλακισμένοι.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι προχωρούσαν κυρίως σε διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, διέπρατταν κλοπές από σπίτια, καταστήματα και γραφεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.