ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρχεια – Γείτονας 50χρονου: «Ζούσε πολύ λιτά» – Συνελήφθη ο 48χρονος φιλοξενούμενός του

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί

Εξάρχεια – Γείτονας 50χρονου: «Ζούσε πολύ λιτά» – Συνελήφθη ο 48χρονος φιλοξενούμενός του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 50χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με γείτονα του άτυχου άνδρα να αναφέρει πως «ήταν πολύ έξυπνος. Ζούσε πολύ λιτά, σαν πουλάκι».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θύμα ήταν ένας μουσικός που ζούσε στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη εδώ και χρόνια και μάλιστα ήταν ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί, ενώ η αστυνομία προσήγαγε έναν 48χρονο που, ωστόσο, βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ και δεν μπορεί να καταθέσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, όπου εντοπίστηκε νεκρός, ενώ νοίκιαζε ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία σε έναν λιμενικό, ο οποίος σοκαρίστηκε μόλις έμαθε για τη δολοφονία.

Ο 48χρονος που κρατείται από τις Αρχές φιλοξενούνταν από τον άτυχο μουσικό.

Γείτονας του θύματος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, μίλησε σε ιστοσελίδα λέγοντας πως: «Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω στην πολυκατοικία. Ήταν ξαπλωμένος και είπε ότι είναι ξάδερφος του. Ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου είπε “Είμαι ξάδερφος του Νίκου”».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι ακολούθησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καταστηματάρχης σημείωσε πως το θύμα «γυρνούσε συνήθως γύρω στις 5 από την βιβλιοθήκη όπου πήγαινε με το ποδήλατο του και διάβαζε. Ήταν πολύ έξυπνος. Ζούσε πολύ λιτά, σαν πουλάκι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.