ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρχεια: Ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού είναι ξάδελφός του

Είχε παρελθόν παραβατικής συμπεριφοράς

Εξάρχεια: Ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού είναι ξάδελφός του

Σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και της ληστείας.

Τον σκότωσε με απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο και δεν θυμάται καν για ποιο λόγο.

Ο 48χρονος δράστης είναι μακρινός του ξάδελφος που είχε πάει να τον επισκεφθεί. Μετά από αρκετές ώρες ανάκρισης, καθώς ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ομολόγησε το έγκλημα.

«Μαλώσαμε πολύ έντονα αλλά δε θυμάμαι για ποιο λόγο. Τον χτύπησα αρκετές φορές με τα χέρια μου αλλά και με ένα σφυρί στο κεφάλι», υποστήριξε ο 48χρονος. Ο θάνατος του 50χρονου μουσικού ήταν ακαριαίος.

«Ήταν πολύ καλό παιδί ο Νίκος και πολύ καλός άνθρωπος. Βοηθούσε τους πάντες. Ήταν πολύ άδικο να φύγει με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε η αδερφή του 50χρονου θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βοηθούσε τους συναδέλφους του, όλους τους ανθρώπους. Θεωρούσε ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει κακό. Ήταν καλοκάγαθος», ανέφερε η ηθοποιός και φίλη του 50χρονου, Ανδριανή Μπαρτζώτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.