ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Δε γνωρίζαμε την ηλικία της» ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η λίστα με τα ονόματα των κατηγορουμένων για την φρικιαστική υπόθεση δεν έχει τέλος. Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση οι Αρχές έχουν κάνει όχι μία αλλά δύο δικογραφίες, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και τρίτη δικογραφία.

Οι κατηγορούμενοι ξεπερνούν συνολικά τα 40 άτομα και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στη δεύτερη δικογραφία που είναι ακόμα ανοιχτή, να συμπεριληφθούν και νέοι κατηγορούμενοι. Πρόκειται για ονόματα ανθρώπων που έχει υποδείξει το κορίτσι στην 8η κατά σειρά κατάθεσή της την οποία πραγματοποίησε το Σάββατο (27/1).

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται και άτομα που έχουν παιδιά στην ηλικία του 12χρονου κοριτσιού αλλά και γείτονες του παιδιού. «Δε γνωρίζαμε την ηλικία της», ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη δικογραφία έχει ξεκινήσει ήδη η δίκη και την ερχόμενη Τετάρτη θα προβληθούν οι καταθέσεις του παιδιού που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Η δίκη για λόγους προστασίας του παιδιού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.