Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια το 2020

Ένας 47χρονος ομοεθνής της ο δολοφόνος της

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια το 2020

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 38χρονης Κινέζας που είχε βρεθει νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα το Δεκέμβριου του 2020, στα Βίλια Αττικής.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα είχε πάρει από τον δράστη 10.000 ευρώ, τα οποία χρωστούσε, με την εκκρεμή οικονομική συνδιαλλαγή των δυο να είναι πιθανότερα το κίνητρο που οδήγησε στη δολοφονία.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2020 ένας κυνηγός εντόπισε μια βαλίτσα σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.