ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτέλεσαν με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και μετά έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του μεγαλέμπορο κρεάτων στην Μάνδρα

Στο παρελθόν είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του!

Εκτέλεσαν με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και μετά έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του μεγαλέμπορο κρεάτων στην Μάνδρα

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 19:43): Ένας 60χρονος άνδρας εκτελέστηκε με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ενώ οι δράστες εν συνεχεία τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα.

Ο άνδρας δέχθηκε τα πυρά ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το όχημά του.  

Η δολοφονία έγινε σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από το σπίτι του επιχειρηματία και εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του και είχαν καταγράψει τη ρουτίνα των μετακινήσεών του. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες, αφού πυροβόλησαν το θύμα, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του. Αναφορές κάνουν λόγο για επιχειρηματία της περιοχής της Μάνδρας.

Οι δράστες φαίνεται να έκαψαν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, ενώ το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία φαίνεται ότι το πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του άνδρα ενώ εκείνο φλεγόταν.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή.

Το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρό το άτομο, ανήκει σε άνδρα ελληνικής καταγωγής, επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην περιοχή των Μεγάρων.

Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης ενώ στο σημείο επιχειρούν δυο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άτομα.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν αναφέρει: «Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι Έλληνας και η γυναίκα του είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια ληστείας έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα το 2018. Αν επιβεβαιωθεί ότι το θύμα είναι πράγματι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.