ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ (σκληρές εικόνες)

Αγνοούνταν στη Σύμη από την Τετάρτη

Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ (σκληρές εικόνες)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρός.

Σοκάρει η φωτογραφία από της σορού του άτυχου παρουσιαστή.

Ο 67χρονος βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, μέσα στο θαλασσινό νερό, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Σκάφος του λιμενικού έφτασε στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας όπου και εντόπισε τον άτυχο Βρετανό.

«Πήγαμε με ένα σκάφος σε ένα σπήλαιο στην Αγία Μαρίνα γιατί είχαμε πληροφορίες ότι βρίσκεται ένα άτομο εκεί και μπορεί να έπεσε μέσα.

Όπως πηγαίναμε καθ’ οδόν με τις κάμερες εντοπίσαμε ένα αντικείμενο 10 μέτρα από την παραλία.

Δηλαδή ο Βρετανός έφτασε στον προορισμό του, αλλά λίγα μέτρα πριν φτάσει έπεσε και σκοτώθηκε. Εκεί στην περιοχή είχε 200 άτομα και δεν τον είδε κανένας», δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Το πρωί της Τετάρτης (5/6) ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, ο 67χρονος παρουσιαστής είπε πως κουράστηκε εκεί και αποφάσισε να φύγει μόνος του , ξεκινώντας με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου, και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

Η υπόλοιπη παρέα έφυγε από την παραλία στις 16:00 το απόγευμα και πήγανε στα σπίτια τους.Εκεί, όμως, διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε και άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι τους στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 18:00 η γυναίκα από το φιλικό ζευγάρι, που διατηρεί σπίτι στον Γιαλό Σύμης, όπου και διέμεναν ο Μόσλεϊ και η σύζυγός του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια για να έρθει σε επικοινωνία με το Ιατρείο Σύμης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σενάριο να είχε μεταβεί εκεί ο 67χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.