ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» το υλικό από τις κάμερες

Χαρτογραφούν τις κινήσεις των δραστών

Εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» το υλικό από τις κάμερες

Να συνθέσουν το παζλ της εκτέλεσης του «Ράμπο» και του κουνιάδου στον Κορυδαλλό επιχειρούν στις αρχές.

Στο μικροσκόπιο των στελεχών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες του σπιτιού του 38χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν εικόνες από την ευρύτερη περιοχής αλλά και το σημείο που εντοπίστηκε το καμένο μαύρο τζιπ στον Σκαραμαγκά, ώστε να χαρτογραφήσουν την πορεία τους.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πόσο συχνά χρησιμοποιούσε ο «Ράμπο», όπως ήταν το προσωνύμιο με το οποίο ήταν γνωστός ο 38χρονος, το θωρακισμένο τζιπ. Έτσι, ενδεχομένως να αποκαλύψουν αν υπήρξε κατόπτευση του χώρου πριν την επίθεση αλλά και το πόσο πληροφορημένοι ήταν οι δράστες για τις κινήσεις του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο καμένο τζιπ δεν υπήρξαν άλλα ευρήματα, καθώς, όπως φαίνεται, οι εκτελεστές πήραν μαζί τους τα καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν.

Παράλληλα, αρχές εξετάζουν το σενάριο να υπήρξε υποστηρικτική ομάδα σε κοντινή τοποθεσία, αν και δεν είναι πολύ πιθανό, καθώς η παρουσία ανθρώπων και οχημάτων δεν θα περνούσε απαρατήρητη.

Αναζητούνται τα κίνητρα της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό

Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό. Αυτό που εξετάζεται είναι οι σχέσεις του με γνωστό πρόσωπο των Νοτίων Προαστίων εις βάρος του οποίου έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.