ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προσβολή για την επέτειο των Ιμίων και των νεκρών: Απαγόρευσαν ακόμα και τις δημόσιες συναθροίσεις για να τιμηθούν οι ήρωες

Προγραμματίζονται συγκεντρώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα Ίμια.

Προσβολή για την επέτειο των Ιμίων και των νεκρών: Απαγόρευσαν ακόμα και τις δημόσιες συναθροίσεις για να τιμηθούν οι ήρωες

Προσβολή για την επέτειο των Ιμίων και των νεκρών αποτελεί η απόφαση απαγόρευσης των δημοσίων συναθροίσεων για να τιμηθούν οι ήρωες, από την ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις Έλληνες αξιωματικοί, του Πολεμικού Ναυτικού, οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης και Έκτορας Γιαλοψός, έχασαν την ζωή τους όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην θάλασσα (επισήμως λόγω… κακοκαιρίας, κατά πολλούς καταρρίφθηκε από τους Τούρκους).

Κι όμως η ελληνική κυβέρνηση (γιατί δική της απόφαση είναι και όχι της ΕΛ.ΑΣ) απαγορεύει να τιμηθούν οι πεσόντες ήρωες.

Απαγορεύονται λοιπόν σήμερα οι δημόσιες συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω συγκεντρώσεων που προγραμματίζουν δεξιές οργανώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα Ίμια.

Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται όπως αναφέρει, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση για τα Ίμια μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει και ομάδες της Αριστεράς, από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.