ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο 25χρονος που «ξάφριζε» σπίτια στο Πικέρμι (φώτο)

Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία των κλοπιμαίων

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο 25χρονος που «ξάφριζε» σπίτια στο Πικέρμι (φώτο)

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα δόθηκαν στο «φως» της δημοσιότητας τα στοιχεία ενός 25χρονου που έχει συλληφθεί για κλοπές στο Πικέρμι, με τη λεία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 3 Οκτωβρίου και εκτός από τις κλοπές κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Η συμμορία δρούσε στο Πικέρμι από τον Μάιο του 2022 ως και τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 25χρονος μαζί με τα άλλα μέλη της συμμορίας συνήθως απογεύματα εντόπιζαν σπίτια από τα οποία έλειπαν οι ιδιοκτήτες, παραβίαζαν μπαλκονόπορτες ή παράθυρα, έμπαιναν σε αυτά και έκλεβαν χρήματα και πολύτιμα αντικείενα όπως ρολόγια και χρυσαφικά.

Οι δράστες μάλιστα προκαλούσαν βλάβη και στην τηλεφωνική γραμμή των σπιτιών για να αποφύγουν την ενεργοποίηση τυχόν συναγερμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν εξιχνιαστεί 20 περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.