ΕΛ.ΑΣ.: Κατασχέθηκαν 8 τόνοι σιδήρου μετά από ελέγχους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων

Επίσης, υπάλληλοι ΔΟΥ βεβαίωσαν τέσσερις φορολογικές παραβάσεις

ΕΛ.ΑΣ.: Κατασχέθηκαν 8 τόνοι σιδήρου μετά από ελέγχους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων

Μεγάλες ποσότητες σίδερου και χαλκού, καθώς και μεταλλικά αντικείμενα κατέσχεσε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποίησε σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων.

Οι έλεγχοι έγιναν στις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσχεση έγινε προκειμένου να ερευνηθεί, αν οι ποσότητες σίδερου και χαλκού, όπως και τα μεταλλικά αντικείμενα, αποτελούν ή όχι προϊόντα κλοπής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ελέχθησαν 17 επιχειρήσεις και 81 άτομα. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων κατασχέθηκαν 8 τόνοι σίδηρος, 10 κιλά χαλκός, έξι μεταλλικά καπάκια και μία μεταλλική πόρτα, ενώ ερευνάται παράλληλα η προέλευση 2.500 μέτρων καλωδίου, για τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχαν παραστατικά.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν, μία παράβαση περί προστασίας περιβάλλοντος, εννέα παραβάσεις που αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα για επισφαλή φόρτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, υπάλληλοι ΔΟΥ βεβαίωσαν τέσσερις φορολογικές παραβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.