Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

ΕΛ.ΑΣ.: Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα προστασίας – Διατάχθηκε ΕΔΕ 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛ.ΑΣ.: Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα προστασίας – Διατάχθηκε ΕΔΕ 

Οι αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα προστασίας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. 

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αστυνομικοί, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.