ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 32χρονη αλλοδαπή για την υπόθαλψη του δραπέτη Β.Δημάκη

Ο δραπέτης Βασίλης Δημάκης συνελήφθη στον Πειραιά

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 32χρονη αλλοδαπή για την υπόθαλψη του δραπέτη Β.Δημάκη

Συνελήφθη η 32χρονη που κατηγορείται για την υπόθαλψη του δραπέτη Βασίλη Δημάκη, στο διαμέρισμά της στη Νίκαια.

Κατά τις έρευνες στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, κοπίδι, μαχαίρι, ενδύματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022, εντός οικίας σε περιοχή του Πειραιά, ο 43χρονος ημεδαπός δραπέτης φυλακών, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη 17 Μαρτίου είχε αποδράσει παραβιάζοντας τη συσκευή ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι).

Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και 32χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη, ενώ κατά τις έρευνες στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, κοπίδι, μαχαίρι, ενδύματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.