ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες που «άνοιξαν» 12 καταστήματα στην Εύβοια – Ξεκινούσαν από την Αθήνα

Η λεία τους ξεπερνά τις 27.000 ευρώ

ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες που «άνοιξαν» 12 καταστήματα στην Εύβοια – Ξεκινούσαν από την Αθήνα

Αστυνομικοί των τμημάτων Μαντουδίου, Λίμνης και Διρφύων– Μεσσαπίων, ταυτοποίησαν τρεις Έλληνες μέλη εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι διέπραξαν πέρυσι 12 κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της βόρειας Ευβοίας, με τη συνολική τους λεία να ξεπερνά τις 27.000 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, που έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα, είχαν ορμητήριο περιοχή της Αθήνας από την οποία εξορμούσαν μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται, και εντόπιζαν τους στόχους που «χτυπούσαν» με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.

Στο διάστημα από τις 12 Σεπτεμβρίου ως τις 29 Νοεμβρίου του 2022, οι δράστες έκαναν τουλάχιστον 12 κλοπές σε μίνι μάρκετ, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και διάφορα άλλα καταστήματα στις περιοχές Αχλάδι, Μαντούδι, Νέος Παγώντας, Παραλία Πηλίου, Καμαρίτσα και Παραλία Αγίας Άννας και άρπαξαν κυρίως χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά, καπνικά προϊόντα και διάφορα άλλα εμπορεύματα και αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.