ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΛ.ΑΣ.: Ζητεί μαρτυρίες για παράσυρση πεζού στο Περιστέρι

Ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος

ΕΛ.ΑΣ.: Ζητεί μαρτυρίες για παράσυρση πεζού στο Περιστέρι

Πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, παράσυρσης πεζής, που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) στο Περιστέρι, ζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, περίπου στις 12:20, στη συμβολή των οδών Αγ. Ιεροθέου και Κάκτου στο Περιστέρι, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζής από δίκυκλη μοτοσυκλέτα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, η οποία κινούνταν επί της οδού Κάκτου με κατεύθυνση από την οδό Κυκλάμινων προς την οδό Ιωαννίνων.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ενώ αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της πεζής.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, είναι νεαρής ηλικίας, κοντοκουρεμένος και φορούσε κίτρινη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα, μαύρα-λευκά παπούτσια και μαύρο σακίδιο πλάτης.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα είναι πιθανόν μάρκας HONDA μοντέλου INNOVA και φέρει μπροστά και στην ποδιά μαύρα πλαστικά, πίσω μπλε πλαστικά, λευκή σέλα και ένα λευκό αυτοκόλλητο αριστερά στα πλαστικά κάτω από τη σέλα, ενώ δεν φέρει καθρέφτες.

Περιστέρι: Πάνω από 60 η ηλικία της τραυματισμένης γυναίκας

Όσον αφορά την πεζή που παρασύρθηκε, τα στοιχεία της δεν έχουν ταυτοποιηθέι. Προσδιορίζεται ηλικιακά άνω των 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης (50 με 60 κιλά), ύψους 1,50 έως 1,60 μ., έχει λευκά κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, κρεατοελιά στο αριστερό μέρος του προσώπου ανάμεσα στο κάτω χείλος και στο πιγούνι, φέρει τεχνητή άνω και κάτω οδοντοστοιχία, ενώ κατά την ώρα του ατυχήματος φορούσε μαύρο πουά παντελόνι, μαύρα πάνινα παπούτσια, σταυρό στο λαιμό της και βέρα, η οποία στο εσωτερικό της αναγράφει τα ονόματα «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» και «ΜΗΝΑ» ή «ΡΕΝΑ» και την ημερομηνία «14/02/1961» και «14/09/1961».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα τόσο του οδηγού της μηχανής όσο και της σοβαρά τραυματισμένης γυναίκας να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-5788619, 210-5788600 & 210-5788601.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.