ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελ.Βενιζέλος: Εντοπίστηκε δέμα με προορισμό τις ΗΠΑ που περιείχε πιστόλι

Για το θέμα έχει ξεκινήσει προανάκριση

Ελ.Βενιζέλος: Εντοπίστηκε δέμα με προορισμό τις ΗΠΑ που περιείχε πιστόλι

Δέμα που βρέθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» και είχε προορισμό τις ΗΠΑ περιείχε ένα πιστόλι.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (13.11.2023) από υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι εντοπίστηκε στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου του Ελ.Βενιζέλος κατά τον έλεγχο X-ray ένα χάρτινο θέμα που είχε προορισμό τις ΗΠΑ και μέσα σε αυτό υπήρχε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και παρουσία του υπαλλήλου σεκιούριτι αποσφραγίστηκε το δέμα και μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ένας γεμιστήρας και επτά σφαίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το συγκεκριμένο δέμα που περιείχε το όπλο παραδόθηκε στις 7 Νοεμβρίου σε πρακτορείο των ΕΛΤΑ στην οδό Μητροπόλεως. Για το θέμα έχει ξεκινήσει προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.