Ελαιώνας: Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες απειλούν Έλληνες – «Θα βάλουμε φωτιά και θα κόψουμε το λαιμό σας» (βίντεο)

Επεισόδια στο καμπ των παράνομων μεταναστών στον Ελαιώνα

Ελαιώνας: Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες απειλούν Έλληνες – «Θα βάλουμε φωτιά και θα κόψουμε το λαιμό σας» (βίντεο)

Νέα επεισόδια σημειώνονται το πρωί της Παρασκευής στο καμπ παρανόμων μεταναστών στον Ελαιώνα, εκεί που χθες το βράδυ εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκένωσής του.

Η κυβέρνηση και η δημοτική αρχή θέλησαν να επιχειρήσουν στο σκοτάδι, υλοποιώντας την απόφαση για κλείσιμο της μοναδικής δομής που υπάρχει στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Ελαιώνας είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα δυτικά του δήμου Αθηναίων κοντά στον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό.

Ωστόσο, οι αλλοδαποί αντέδρασαν και κάποιοι μάλιστα, όπως η γυναίκα που θα δείτε στο βίντεο, απείλησαν να κόψουν λαιμούς και να σκοτώσουν και πως αποτελούν πρόβλημα πλέον για τις ελληνικές αρχές.

Σημειώνεται πως παρατηρούνται όλο και περισσότερα περιστατικά με παράνομους μετανάστες να απειλούν τους Έλληνες με κόψιμο λαιμού!

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και «αλληλέγγυων» που «τραμπούκιζαν» τους υπαλλήλους

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, με πρωταγωνιστές «αλληλέγγυους» και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλληλέγγυοι είχαν συγκεντρωθεί μαζί με 15-20 μετανάστες έξω από την Κεντρική Πύλη της Δομής Ελαιώνα και δεν επέτρεπαν την είσοδο σε κανέναν υπάλληλο στη δομή με αποτέλεσμα αυτοί να καταφέρουν να εισέλθουν στον χώρο με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ.

Κάποια στιγμή οι «αλληλέγγυοι» οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα ήταν αλλοδαποί εισήλθαν στη δομή και τραμπούκισαν τους εργαζομένους. Χτυπούσαν τον οικίσκο στον οποίο είχαν μπει και τους απειλούσαν. Η πλειονότητα των «αλληλεγγυων» λένε αρμόδιες πηγές είναι ξένοι Γάλλοι, Γερμανοί και κάποιοι Έλληνες.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε πεντε προσαγωγές ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.