ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΕΛΑΣ: στέλνει στο αρχείο την υπόθεση Θεοδωρικάκου μετά τις καταθέσεις των ανδρών της ΔΙΑΣ

Δεν προέκυψε πειθαρχική ευθύνη, ενώ οι πληροφορίες που προϋπήρχαν δεν επιβεβαιώθηκαν

ΕΛΑΣ: στέλνει στο αρχείο την υπόθεση Θεοδωρικάκου μετά τις καταθέσεις των ανδρών της ΔΙΑΣ

Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έδωσαν σήμερα τετάρτη (1/2) κατάθεση στον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό ελέγχου τεσσάρων ατόμων την 22α Νοεμβρίου του 2021, στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής.

Τα παραπάνω αφορούν την έρευνα που διεξήχθη μετά την καταγγελία αποστρατευθέντος αξιωματικού για συγκάλυψη υπόθεσης που αφορούσε τον γιο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ φέρονται να είπαν στον Υπαρχηγό:

«Πράγματι εκείνη την ημέρα κάναμε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο σημείο του Αμαρουσίου. Είδαμε τους νεαρούς και αποφασίσαμε να τους ελέγξουμε όπως συνηθίζουμε στις περιπολίες μας. Κατά την διάρκεια του ελέγχου τους ζητήσαμε να βγάλουν από τις τσέπες τους ό,τι είχαν».

«Είχαν ακατέργαστο καπνό, στριφτήρια για καπνό και συσκευασίες με χαρτάκια. Δεν εντοπίσαμε τίποτα άξιο λόγου ή παράνομο. Από την αρχή καταλάβαμε ότι πρόκειται για τον γιο του κυρίου υπουργού ενώ μας το ανέφερε και ο ίδιος».

«Ενημερώσαμε τον επόπτη της βάρδιας μας ο οποίος, ήρθε στο σημείο. Στη συνέχεια τους αφήσαμε και φύγαμε. Κανείς άλλος δεν επικοινώνησε μαζί μας κατά την διάρκεια του ελέγχου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από τα παραπάνω και σύμφωνα με πληροφορίες  ο υπαρχηγός του Αστυνομικού Σώματος, πρότεινε να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο, καθώς δεν πρόεκυψε πειθαρχική ευθύνη, ενώ οι πληροφορίες που προϋπήρχαν δεν επιβεβαιώθηκαν και τυγχάνουν ανυπόστατες και αβάσιμες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.