Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επιτέθηκε φραστικά σε έναν από τους κατηγορούμενους

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη όταν άκουσε ξανά σήμερα ότι η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, διακόπτεται ξανά για τέταρτη φορά καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσεί με κορωνοιό.

«Δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω;».

Πλέον μετά τη διακοπή η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου 2022. Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο, αντέδρασαν μπροστά σε αυτή τη νέα διακοπή. «Να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου« ζήτησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη από την έδρα με την Πρόεδρο να απαντά πως έχει εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο.

topaloydi__2_

Ο πατέρας της Ελένης ανέφερε επίσης προς την πρόεδρο της έδρας ότι «γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό». Να σημειωθεί ότι το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

topaloydi__3_

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Ερατούς ανέφερε αρχικά προς τους κατηγορούμενους: «Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!», ενώ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επιτέθηκε φραστικά εναντίον του ενός: «Να ψοφήσεις π… γιε!».

Στη συνέχεια, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε: «Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον λόγο πήρε έπειτα εκ νέου η μητέρα της Ερατούς λέγοντας: «Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παππά να εξομολογηθήτε, να πάτε στον παράδεισο. Εξαιτίας τους δεν έχουμε τα παιδιά μας».