ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεύθεροι με εγγυήσεις που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717 

Στην Ελληνίδα Ευρωπαία Ανακρίτρια Χ.Σαλάππα απολογήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι με εγγυήσεις που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717 

Ελεύθεροι αφέθηκαν με εγγυήσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ έφυγαν οι δύο πρώτοι από τους 23 κατηγορούμενους, μη πολιτικά πρόσωπα, που απολογήθηκαν στην Ελληνίδα Ευρωπαία Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα για τη σύμβαση 717 που αφορά στη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου, έργο που συνδέεται ευθέως με τη σφαγή των Τεμπών. 

Συγκριμένα μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης από την ευρωπαϊκή εισαγγελία για σειρά αδικημάτων, απολογήθηκαν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι από την πλευρά του ΕΡΓΟΣΕ.

Μετά την απολογία τους η ανακρίτρια από κοινού με την εντεταλμένη ευρωπαία εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου επέβαλαν στους κατηγορούμενους υψηλές εγγυήσεις, 500.000 ευρώ στον έναν και 600.000 στο δεύτερο και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η διαδικασία των απολογιών που εκτείνεται χρονικά μέχρι το τέλος Απριλίου θα συνεχιστεί την άλλη εβδομάδα, όπου η σκυτάλη θα περάσει στην επόμενη ομάδα των κατηγορουμένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το κατηγορητήριο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας διατυπώνεται ότι θα είχε αποφευχθεί το έγκλημα των Τεμπών, αν εγκαίρως είχε ολοκληρωθεί η περίφημη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση και τη σηματοδότηση του σιδηροδρομικού δικτύου .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.