ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεύθερος ο 52χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κόρης του στα Χανιά

Ο ανακριτής στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας εξέτασε την σύζυγο του 52χρονου καθώς και την κόρη του

Ελεύθερος ο 52χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κόρης του στα Χανιά

Στον 52χρονο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης παρουσίας μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

Παράλληλα, του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε επαφή με τα παιδιά του, παρά μόνο με τη σύζυγό του ενώ είναι υποχρεωμένος να μένει και σε άλλο σπίτι.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 52χρονος σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και τον ξυλοδαρμό της κόρης του, το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης.

Στον 52χρονο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης παρουσίας μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων. Παράλληλα, του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε επαφή με τα παιδιά του, παρά μόνο με τη σύζυγό του ενώ είναι υποχρεωμένος να μένει και σε άλλο σπίτι.

Ο ανακριτής στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας εξέτασε την σύζυγο του 52χρονου καθώς και την κόρη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, το αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων επέβαλε στον 52χρονο ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της οπλοκατοχής, ενώ την Παρασκευή θα δικαστεί από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων καθώς κατηγορείται ότι κατά την σύλληψη του από τις Αρχές προκάλεσε σωματικές βλάβες σε γείτονά του και σε αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.