ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν και λήστεψαν 17χρονο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος

Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο «Λαϊκό»

Ελληνικό: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν και λήστεψαν 17χρονο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος

Δύο κουκουλοφόροι ληστές μαχαίρωσαν και τραυμάτισαν σοβαρά έναν 17χρονο στο Ελληνικό για να του πάρουν ό,τι πολύτιμο είχε επάνω του .

Η ληστεία με θύμα τον 17χρονο έγινε το βράδυ της Πέμπτης (1/6) στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Ριζούντος, στο Ελληνικό, όταν οι δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν τον 17χρονο, τον απείλησαν με μαχαίρι και του ζήτησαν να τους δώσει ό,τι είχε επάνω του.

Ο 17χρονος, όμως, αντιστάθηκε με τους δύο ληστές να μην διστάζουν να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιά τραυματίζοντας σοβαρά τον ανήλικο.

Στο σημείο της επίθεσης έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 17χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Λαϊκό».

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του τραύματος και μετέφεραν άμεσα στο χειρουργείο τον 17χρονο.

Μετά από πολύωρο χειρουργείο ο ανήλικος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Παρά τις μέχρι στιγμής έρευνες των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση, οι δύο μαχαιροβγάλτες παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.