Εν μέσω άγριων επεισοδίων από τους τσιγγάνους η ΕΛ.ΑΣ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από συλλήψεις

«Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες»

Εν μέσω άγριων επεισοδίων από τους τσιγγάνους η ΕΛ.ΑΣ δίνει στη δημοσιότητα  βίντεο από συλλήψεις

Σε επιχειρήσεις προχώρησαν την Παρασκευή οι δυνάμεις της αστυνομίας στη Δυτική Αττική, σε καταυλισμούς Τσιγγάνων, στα Νεόκτιστα του Ασπρόπυργου και στο Μενίδι, εν μέσω πρωτοφανών επεισοδίων, για να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις από το όργιο ανομίας.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια όπου διαμένουν Ρομά σε Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Μενίδι και Άνω Λιόσια και αναζητούσαν όπλα και ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες, ενώ προσήχθησαν 15 άτομα και συνελήφθησαν 6 άτομα για κατά περίσταση αδικήματα της απείθειας, κλοπής, νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί ψάχνουν και για άτομα που πιθανόν να εμπλέκονται στα περιστατικά ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς των τελευταίων ημερών.

Σύλληψη για την ανθρωποκτονία

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό στον οικισμό Βλυχό στα Μέγαρα, σε καταυλισμό Ρομά, συνελήφθη αργά την Πέμπτη στη Μαγούλα ένας 36χρονος για ανθρωποκτονία ενός 28χρονου. Δράστης και θύμα είναι Ρομά.

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στον καταυλισμό, στην ίδια παρέα και, όντες υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον 28χρονο θανάσιμα στο στήθος.  Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Το αυτοκίνητο του δράστη αρχικά εντοπίστηκε να κινείται στη Εθνική Αθηνών- Κορίνθου, πριν συλληφθεί στην Έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.