Ενδοοικογενειακή βία: Ηλικιωμένος χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι τη σύζυγό του

Η γυναίκα κατήγγειλε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση

Ενδοοικογενειακή βία: Ηλικιωμένος χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι τη σύζυγό του

Γροθιά στο κεφάλι δέχτηκε από το σύζυγό της το βράδυ της Παρασκευής μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής από μαγαζί που είχε πάει για να παίξει τυχερά παιχνίδια.

«Ήταν στα “φρουτάκια”, του είπα να επιστρέψει πιο νωρίς και μόλις γύρισε στο σπίτι, πήγα στο κρεβάτι και κουκουλώθηκα. Έκανα ότι κοιμάμαι κάτω από τις κουβέρτες, όμως ήρθε στο δωμάτιο, με τράβηξε από τα πόδια και με χτύπησε στο κεφάλι. Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με καθαρίσει και με έβριζε», κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο προσθέτοντας ότι: «Γεράσαμε μαζί, τον συγχωρώ για ό,τι πέρασα στη ζωή μου».

Η ίδια σημείωσε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος την έβριζε αισχρά και της μιλούσε άσχημα, τονίζοντας ότι είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά ακόμα και έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Σχετικά με το χτύπημα που δέχτηκε από εκείνον το βράδυ της Παρασκευής, υποστήριξε πως δε χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Στην απολογία του, ο ηλικιωμένος που καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ενδοοικογενειακή βία, σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, υποστήριξε πως η σύζυγός του «δεν πάει καλά στα μυαλά της, σπάει και ρημάζει τα πάντα» και ότι «την κρατάω γιατί είμαι άνθρωπος, αλλιώς θα την είχα διώξει».

Σημειώνεται πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες του ζευγαριού που το βράδυ της Παρασκευής άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι η ηλικιωμένη είχε καλέσει μόνη της στο παρελθόν την αστυνομία για την επιθετική συμπεριφορά του συζύγου της, όμως τότε φέρεται να μην είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.