ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ενώπιον του Εισαγγελέα αύριο ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

«Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε» φέρεται να είπε ο 18χρονος

Ενώπιον του Εισαγγελέα αύριο ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό.

Ο νεαρός δράστης, προς το παρόν, βρίσκεται στα κρατητήρια και αύριο στις 10:00 θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

«Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε», φέρεται να είπε ο 18χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες και έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, περιέγραψε τι συνέβη στα επεισόδια στου Ρέντη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είχαν πει ότι θα πάμε στο γήπεδο να κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς. Κάποια στιγμή μας ειδοποίησαν να βγούμε από το γήπεδο. Βγήκαμε και κάποιοι μας έδωσαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ένας μεγαλύτερος μου έδειξε πώς να ρίξω τη ναυτική φωτοβολίδα. Τράβηξα το κορδόνι, η φωτοβολίδα έσκασε στο έδαφος και μετά χτύπησε τον αστυνομικό. Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε. Μετά, όπως μας είχαν πει, ξαναμπήκα στο γήπεδο», φέρεται να είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.