ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα – Συνελήφθησαν οι δράστες

Είχαν αρπάξει το ποσό των 1.590 ευρώ από την ταμειακή μηχανή

Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα – Συνελήφθησαν οι δράστες

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούσαν έρευνα για τη ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της 17ης Μαρτίου σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα από δυο ένοπλους κακοποιούς που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος δυο Ελλήνων, που είχαν εισβάλει στο πρακτορείο, είχαν ακινητοποιήσει τον υπάλληλο με την απειλή όπλου τύπου πιστολιού που κρατούσε ο ένας από αυτούς και είχαν αρπάξει το ποσό των 1.590 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Οι δράστες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Αναζητούν κι άλλους ληστές στην Πάτρα

Τρεις άγνωστοι πλησίασαν έναν αλλοδαπό που κινείτο το απόγευμα της Παρασκευής στη νέα εθνική οδό Πατρών– Αθηνών, τον γρονθοκόπησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο με μαχαίρι.

Οι δράστες άρπαξαν από τις τσέπες του θύματος 1.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι αναζητούν τους κακοποιούς και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.