ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ενοχλημένος ο Γ.Λέων: «Έχω φτάσει στα όρια μου – Δεν έπρεπε να φτάσουμε εδώ»

«Η Τζωρτζίνα μας άνοιξε τον δρόμο και η Ίριδα δείχνει τους δράστες»

Ενοχλημένος ο Γ.Λέων: «Έχω φτάσει στα όρια μου – Δεν έπρεπε να φτάσουμε εδώ»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε φανερά ενοχλημένος για τα λάθη και τις αστοχίες της υπόθεσης της Πάτρας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως με τις δημόσιες εμφανίσεις του έχει υποφέρει.

Ο κ. Λέων τόνισε πως θεωρεί ότι κανένας από τους συναδέλφους του που χειρίστηκαν την υπόθεση είχαν δόλο: «Το μεγάλο λάθος, και ιδιαίτερα προς τα μέσα ενημέρωσης, ήταν ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε εδώ, να έχουμε δημόσιες δηλώσεις ατόμων που χειρίζονται την υπόθεση χωρίς πριν να μελετήσουν ξανά τα περιστατικά τους. Λυπάμαι για την κ. Μητσέλου», δήλωσε για την παθολογοανατόμο της Ίριδας.

«Θεωρώ ότι έκανε μία άψογη ιστολογική εξέταση, κατέγραψε ευρήματα με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την καρδιά και η ίδια στάθηκε σε αυτό το ερώτημα. Η ίδια έκανε συνεχόμενα δηλώσεις, όπως και άλλοι πραγματογνώμονες», είπε στο Live News.

«Έχω πει ότι η Τζωρτζίνα μας άνοιξε τον δρόμο. Η Ίριδα όχι μόνο έχει δώσει τη χαριστική βολή για το είδος του θανάτου, ότι είναι δηλαδή εγκληματική ενέργεια, αλλά νομίζω ότι δείχνει και τους δράστες. Νομίζω όλα τα στοιχεία θα αναδείξουν και το πως πέθανε αυτό το βρέφος», δήλωσε.

Επιπόλαιους δήλωσε τους χαρακτηρισμούς «εκδορούλες» που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα, υπογραμμίζοντας πως οι ιατροδικαστές θα πρέπει να μελετούν τις όποιες βλάβες μαζί με τα άλλα ευρήματα.

«Έχω φτάσει στα όρια μου όταν ακούω επιπόλαιους χαρακτηρισμούς, ακόμα και από τους ίδιους τους πραγματογνώμονες ακόμα και ένα μήνα μετά από αυτή την ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιατροδικαστική επιστήμη πρέπει να μελετά. Δεν είναι εκδορούλες, είναι μία βλάβη που για εμάς θα πρέπει να μελετηθεί ορθά μαζί με τα υπόλοιπα ευρήματα και να βγάζουμε συμπεράσματα», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.