ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ένταση έξω από το Ολύμπιον – Διαμαρτυρίες για τη βλάσφημη αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά

Οι συγκεντρωμένοι αψήφησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση έξω από το Ολύμπιον – Διαμαρτυρίες για τη βλάσφημη αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί από νωρίς έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από το κάλεσμα για διαμαρτυρία σχετικά με τη βλάσφημη αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά», που απεικονίζει μια γυμνή έγκυο γυναίκα σε σταυρό.

Παράλληλα, υπήρχε κάλεσμα και από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι συγκεντρωμένοι αψήφησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για τη Θεσσαλονίκη από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 00:00 το βράδυ και κατευθύνθηκαν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το thestival περίπου στις 18:00 το απόγευμα ομάδα αναρχικών συγκεντρώθηκε νωρίς μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου, στην πλατεία αρχαίας αγοράς, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.