ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ένταση στα δικαστήρια της Λάρισας – Συγγενείς επιτέθηκαν σε κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία

Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις 26 Μαΐου του 2023

Ένταση στα δικαστήρια της Λάρισας – Συγγενείς επιτέθηκαν σε κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία

Ένταση προκλήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, το πρωί της Τετάρτης (23/11), όταν οι συγγενείς ενός 12χρονου που έχασε τη ζωή του το 2017, επιτέθηκαν στους κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Ο ανήλικος είχε χάσει τη ζωή του στις 9 Νοεμβρίου του 2017, όταν τον παρέσυρε μία αμαξοστοιχία στη Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα.

Το τραγικό αυτό συμβάν είχε προκαλέσει τότε σφοδρές αντιδράσεις στην περιοχή με έντονες διαμαρτυρίες στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ, όπου σκοτώθηκε ο 12χρονος, επεισόδια και φωτιές.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας κάθισαν σήμερα τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια.

Όπως αναφέρει το larissanet, όταν ο μηχανοδηγός και οι δύο προϊστάμενοι του ΟΣΕ έγιναν αντιληπτοί στο δικαστήριο, δέχθηκαν επίθεση από τους συγγενείς του θύματος με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποτρέψει περαιτέρω επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις 26 Μαΐου του 2023, καθώς ο δικηγόρος από την πλευρά της πολιτικής αγωγής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.