ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εντύπωση προκάλεσε η σύλληψη των δύο πυροτεχνουργών των ΕΔ για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Ο ένας υπηρετεί στον Στρατό Ξηράς και ο άλλος στην Πολεμική Αεροπορία

Εντύπωση προκάλεσε η σύλληψη των δύο πυροτεχνουργών των ΕΔ για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Η χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής απέφερε δέκα συλλήψεις ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και δύο εν ενεργεία πυροτεχνουργοί σε Στρατό Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία.

Από όλες τις συλλήψεις αυτές οι δύο ήταν που προκάλεσαν και την μεγαλύτερη εντύπωση.

Οι δύο στρατιωτικοί φέρονται να είχαν ρόλο «συνεργάτη» των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην “Σύμπραξη Εκδίκησης”, χωρίς άμεση συμμετοχή στην ίδια την τρομοκρατική οργάνωση.

Ο πρώτος είχε υποβάλει παραίτηση ενώ ο δεύτερος βρίσκονταν σε μακρά αναρρωτική άδεια.

Η εμπλοκή τους δυστυχώς δείχνει πως ακόμα και μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παρεισφρήσει ακραία στοιχεία με ιδεολογίες που είναι αντίθετες με τον ρόλο τον οποίο θα έπρεπε να έχουν.

Πλέον, ο ακροαριστερός εξτρεμισμός βρίσκει «έδαφος» μέσα στις ίδιες τις κρατικές δομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δέκα συλληφθέντες (η τυπική διαδικασία σύλληψης ακολουθείται και για τους κρατούμενους στις φυλακές) κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- συμμετοχή και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αξιόποινη υποστήριξη και παροχή ουσιωδών πληροφοριών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.