ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΕΟΚ: Σταμάτησε η δίωξη πρώην παράγοντα για απόπειρα βιασμού λόγω παραγραφής

Η 44χρονη υπάλληλος κατήγγειλε τον Μάρτιο του 2021 στον Λευτέρη Αυγενάκη, τα όσα υπέστη

ΕΟΚ: Σταμάτησε η δίωξη πρώην παράγοντα για απόπειρα βιασμού λόγω παραγραφής

Λόγω παραγραφής σταμάτησε η δίωξη για το πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΚ σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της υπαλλήλου της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού σε βάρος της.

Σύμφωνα με το pelop.gr η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν καταδικαστική για απόπειρα βιασμού, όμως καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παύση διώξεως λόγω παραγραφής.

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη υπάλληλος κατήγγειλε τον Μάρτιο του 2021 στον τότε υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τα όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον συγκεκριμένο παράγοντα της Ομοσπονδίας το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2014 όταν με αποστολή της ΕΟΚ είχε επισκεφτεί την Κρήτη με την Εθνική ομάδα Νέων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό είχε ως συνέπια ο υφυπουργός να διαβιβάσει την καταγγελία της στον Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Πατρών, μετά και την εισαγγελική πρόταση, στην έκδοση βουλεύματος και την παραπομπή της υπόθεσης στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.