ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εορδαία: Έριξαν φόλα σε σκύλο φύλακα και «έγδυσαν» αγρόκτημα

Οι άγνωστοι εισβολείς φαίνεται ότι πήγαν προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουν το άτυχο τετράποδο

Εορδαία: Έριξαν φόλα σε σκύλο φύλακα και «έγδυσαν» αγρόκτημα

Δύο «χτυπήματα» περίμεναν έναν αγρότη που πήγε να επισκεφθεί το αγρόκτημα του έξω από την κωμόπολη Περδίκκα του δήμου Εορδαίας, το πρωί της Τετάρτης, καθώς διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η περίφραξη και όταν αναζήτησε τον σκύλο που είχε ως φύλακα, τον βρήκε νεκρό.

Οι άγνωστοι εισβολείς φαίνεται ότι πήγαν προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουν το άτυχο τετράποδο, το οποίο πιθανότητα δηλητηριάστηκε με φόλα. Έτσι, εισέβαλαν ανεμπόδιστοι στοίχημα εσωτερικό του αγροκτήματος και άρπαξαν εργαλεία μεγάλης αξίας.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Ασφάλεια Εορδαίας, οι αστυνομικοί της οποίας διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για θανάτωση ζώου συντροφιάς και κλοπή.

Πιτσιρίκια έκλεψαν μηχανή

Μόλις 14 και 12 χρόνων οι δυο Ρομά που συνελήφθησαν μαζί με έναν 19χρονο από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στις Σέρρες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκαν να έχουν κλέψει μία μοτοσικλέτα από την πυλωτή της πολυκατοικίας του ιδιοκτήτη της. Η μηχανή αποδόθηκε στον κάτοχό της και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών οδηγήθηκε μόνο ο 19χρονος, καθώς οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας. Ωστόσο, σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.